Top 5 destinații de evitat

Care este locul unde cu siguranta nu te-ai mai intoarce ?

Aceasta este una dintre cele mai usoare intrebari la care pot răspunde. Din pacate răspunsul vă va surprinde pe foarte multi dintre voi, deoarece s-ar putea ca voi sa fi avut acolo o cu totul si cu totul alta experiența. Si recunosc ca factorii care au facut o călătorie sa imi rămană in memorie ca una groaznică sunt foarte subiectivi. Totusi am sa incerc sa redau in cateva cuvinte si motivul pentru care au intrat in acest top de destinatii de evitat.

Acestea sunt primele mele cinci ( destinatii favorite sunt 10 🙂 ) destinații din lume de care imi aduc cu neplăcere aminte si care nu vi le recomand nici vouă:

Top 1  India

Pentru India nu te poti pregati sufleteste, oricat de jegoasa ti-o imaginezi tot de va surprinde si asta extrem de neplacut. Dar nu e doar mizeria ci si ignoranta oamenilor care m-a deranjat enorm. Si oricat de frumoase sunt palatele si templele Indiei, nu m-as mai intoarce niciodata acolo. Cum se si spune India este o destinatie „once in a lifetime ” and never again !

Pe strazile din Chennai...
Pe strazile din Chennai…

Top 2  Gambia

Gambia este una dintre cele mai sarace tari din lume dar nu acesta este motivul pentru care ocupa locul 2. ceea ce ma face sa nu ma mai intorc sunt bolile care sunt raspandite pe acolo ( Lepra, malarie, febra galbena ) si pe deasupra tara este atat de mica si nu ofera nimic deosebit de vazut asa ca nu se merita sa iti risti sanatatea.

In Gambia nu prea ai ce vedea
In Gambia nu prea ai ce vedea

Top 3 Jamaica

Ei cu asta v-am dat gata. Cum pot sa spun ca Jamaica este o destinatie de evitat ? Cu toate ca are plaje minunate, muzica reggae si …droguri…da acesta este motivul principal din cauza caruia nu m-as mai intoarce niciodata acolo – drogurile care iti sunt oferite la fiecare colt de strada si oamenii care sub influenta acestor droguri devin extrem de agresivi- mai ales daca ii refuzi.

Jamaica
Acesti beachboys pot devenii extrem de agresivi daca ii refuzi

Top 4 New Olrleans

Acest oras a fost pentru mine cel mai dezamagitor din toata America de Nord. Special cartierul French Quarter. Poate pentru ca ma steptam la ceva romantic si extraordinar…da exraordinar a fost…de galagios, murdar si plin de energie negativa

Da exact asa !, Fuck you New Orleans
Da exact asa ! Fuck you New Orleans

Top 5 San Pedro Sula 

Cel mai periculos oras din lume – de aceea de evitat. Orasul se ascunde in spatele zidurilor si a gardurilor de sarma ghimpata, aprope fiecare cladire este ciuruita de gloante si in fiecare zi sunt ucise 3 persoane pe strada! Si totusi va recomand Honduras ca tara – Insula Roatan fermecatoare si situl archeologic Copan cel mai bine conservat al civilizatiei Maya.

degeaba scrie ca armele nu sunt permise in San Pedro Sula toti isi poarta pistolul la centura
degeaba scrie ca armele nu sunt permise in San Pedro Sula toti isi poarta pistolul la centura

Ar mai fi si altele …adaugati voi care au fost destinatiile care v-au dezamagit pe voi cel mai mult ? Si de ce ?

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *