Top 5 destinații de evitat

Care este locul unde cu siguranță nu te-ai mai întoarce ?

Aceasta este una dintre cele mai ușoare întrebări la care pot răspunde. Din păcate răspunsul vă va surprinde pe foarte mulți dintre voi, deoarece s-ar putea ca voi să fi avut acolo o cu totul si cu totul alta experiență. Și recunosc ca factorii care au făcut ca o călătorie sa îmi rămână in memorie ca una groaznică sunt foarte subiectivi. Totuși, am să încerc să redau în câteva cuvinte și motivul pentru care au intrat in acest top de destinații de evitat.

Acestea sunt primele mele cinci ( destinatii favorite sunt 10 🙂 ) destinații din lume de care imi aduc cu neplăcere aminte si care nu vi le recomand nici vouă:

Top 1  India

Pentru India nu te poți pregăti sufletește, oricât de jegoasă ti-o imaginezi tot de va surprinde si asta extrem de neplăcut. Dar nu e doar mizeria, ci și ignoranța oamenilor, care m-a deranjat enorm. Si oricât de frumoase sunt palatele si templele Indiei, nu m-as mai întoarce niciodata acolo. Cum se si spune India este o destinație “once in a lifetime ” and never again !

Pe strazile din Chennai...
Pe străzile din Chennai…

Top 2  Gambia

Gambia este una dintre cele mai sărace tari din lume, dar nu acesta este motivul pentru care ocupa locul 2. Ceea ce ma face sa nu ma mai întorc, sunt bolile care sunt răspândite pe acolo ( lepră, malarie, febră galbenă ) si pe deasupra țara este atat de mică si nu ofera nimic deosebit de văzut, așa ca nu se merita sa iti riști sănătatea.

In Gambia nu prea ai ce vedea
In Gambia nu prea ai ce vedea

Top 3 Jamaica

Ei, cu asta v-am dat gata. Cum pot să spun că Jamaica este o destinație de evitat ? Cu toate ca are plaje minunate, muzica reggae si …droguri…da acesta este motivul principal din cauza căruia nu m-as mai întoarce niciodata acolo – drogurile care iti sunt oferite la fiecare colț de stradă si oamenii, care sub influenta acestor droguri devin extrem de agresivi- mai ales daca ii refuzi.

Jamaica
Acești beachboys pot devenii extrem de agresivi dacă ii refuzi

Top 4 New Olrleans

Acest oraș a fost pentru mine cel mai dezamăgitor din toata America de Nord. Special cartierul French Quarter. Poate pentru ca ma așteptam la ceva romantic si extraordinar…da extraordinar a fost…de gălăgios, murdar si plin de energie negativă.

Da exact asa !, Fuck you New Orleans
Da exact așa ! Fuck you New Orleans!

Top 5 San Pedro Sula 

Cel mai periculos oraș din lume – de aceea de evitat. Orașul se ascunde in spatele zidurilor si a gardurilor de sârmă ghimpată, aproape fiecare clădire este ciuruită de gloanțe si in fiecare zi sunt ucise 3 persoane pe stradă! Si totuși va recomand Honduras ca țară – Insula Roatan fermecătoare si situl archeologic Copan cel mai bine conservat al civilizației Maya.

degeaba scrie ca armele nu sunt permise in San Pedro Sula toti isi poarta pistolul la centura
Degeaba scrie că armele nu sunt permise, în San Pedro Sula toți își poartă pistolul la centură/

Ar mai fi si altele …adăugați voi care au fost destinațiile care v-au dezamăgit pe voi cel mai mult ? Și de ce ?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.